Picture 20 « 9. SM-Lumimies-AS

Etusivu

Tervetuloa Vorssaan!

Jälleen on uusi vuosi alkanut ja me täällä Forssassa olemme siinä hyvässä tilanteessa, että meillä riittää näitä ratamestareita. Viime vuonna teimme kolme kisaa ja kaikissa oli eri ratamestarit. Sama tahti jatkuu tänäkin vuonna; allekirjoittanut on lupautunut (lähes pakotettu) vielä kerran laatimaan reitin vuoden ensimmäiseen SM-kisaan. Lähes koko reitti tulee olemaan tasaisella maalla ja sen pituus on poikkeuksellisen lyhyt SM-kisaksi. Ihanneaika jäänee alle kolmen tunnin. Uskon kuitenkin, että parhaat ovat jälleen kärjessä ja huonoimmat hännillä!

SM-reitit saavat tänä vuonna hieman uutta muotoa kun matkalla voi olla myös alempien luokkien reittiasemia. Mielestäni muutos on aivan oikea jos nimittäin etsimme Suomen parasta autosuunnistajaa. Ovathan muut luokat mukana myös kaikissa kansallisissa kisoissakin. Eli miksi SM-kisat ajettaisiin eri säännöillä. Näillä eväillä koetamme tehdä teille arvoisat autosuunnistajat antoisan iltapuhteen SM-pistejahdissanne.

Toivotan siis kaikki Suomen autosuunnistajat tervetulleiksi tutustumaan FoSUA:n uusimpaan teokseen!!!

HUOM! C-luokalla on oma ja B-luokalla oma reittinsä.

Päivityksiä:

15.2.11 - Sivuvalikkoa koskeva näkyvyysvirhe korjattu Mozilla Firefoxille!
14.2.11 - Lähtöluettelot lisätty!
10.2.11 - Sprintin kilpailukutsu lisätty.
8.2.11 - Sivu avattu, kilpailukutsu ja kuvia lisätty.

talvi10 080

Picture 20 of 20

  • [MV]
  • Yhteistyössä
    [MV]
    Kilpailukeskus Rantasipi Forssa tarjoaa autosuunnistajille 18.-20.2.2011 kahden hengen huoneen hintaan 65€/vrk. Varaukset numeroon 03-41941 Merkki: "lumimies"
    [MV] [MV] [MV] Mainoslehti + kilpailukutsu (n. 6mb)